Workshop RC.voetfit

Workshop RC.voetfit

Kosten  135,00

Van stijve voeten naar soepele en gezonde voeten.

Deze workshop gaat over jouw voeten. Over de impact van je voeten op het functioneren van de rest van je lichaam. Blije voeten, met RC.voetfit!

Deze workshop wordt gegeven door voetspecialist  Joyce Bogtman in Haarlem en Robin Captijn in Ede.

De workshop

Hoe meer tijd je doorbrengt in ondersteunende, stijve en dempende schoenen hoe slapper je voeten worden en uiteindelijk een deel van hun functie verliezen. De meeste schoenen zijn niet gebouwd naar de vorm en functionaliteit van onze voeten en daardoor de oorzaak van vervelende aandoeningen als stijve voeten bij opstaan, stijve kuiten, scheenbeen pijn. Maar ook 'zwakke' enkels, pijnlijke klachten aan knieën, heupen, rug en nek kunnen worden veroorzaakt door stijve voeten.

Kom naar de RC.voetfit workshop en leer te werken met het oefenpakket van RC.voetfit. We gaan je tijdens de workshop vooral laten ervaren hoe snel er al een verandering van kracht en mobiliteit in je voeten kan ontstaan.

Wellicht ben je na deze workshop nog meer gemotiveerd om tijd te gaan besteden aan het herstellen van jouw stijve voeten.

Waarom de RC.voetfit workshop?

De voetboog is een sleutel tot een stabiele voet en zorgt samen met de tenen dat de interne, kleine voetspieren optimaal werken. Zo creëren ze stabiliteit en beschermen het bindweefsel tegen overbelasting.

Wist je dat je voetzool de plek is waar zich de meeste zenuwuiteinden van het hele lichaam bevinden? Door regelmatig de RC.voetfit training te doen houd je alle zenuwuiteinden wakker en alle spieren en pezen actief.

Deze workshop is geschikt voor Voetzorgverlener en Particulieren.

Lokatie:

Haarlem: Ingenieur Lelyweg 11, L01 Unit 2031 CD

Ede: Darwinstraat 9c 6718XR 

Investering:  €135,00 inclusief koffie, thee en het RC.voetfit oefenpakket en video ondersteuning voor terug kijken. 

Datum, tijd en betalen:  

  • 03 december 13.00 :16.30 Locatie Haarlem Joyce Bogtman
  • 08 december 13.00 :16.30 Locatie Ede Robin Captijn.
  • Online afrekenen via iDEAL.

 

Online aanmelden: klik hier

 

Terug naar blog

1 reactie

Goede dag! Ik wil graag de workshop volgen op 5 November. Het lukt mij niet via Website te bestellen! Groeten, Lana, Pro Voet Pedicure.

Svetlana

Reactie plaatsen