Workshop €40,00

Workshop in contact met de aarde

Workshop aarden

 

Heb je het gevoel dat je geen contact hebt met de aarde? Door in contact te komen met je voeten, kom je weer in contact met de grond onder je voeten. Je gaat voelen waar je fysiek en mentaal staat in het leven.

Kom in contact met jouw voeten en laat ze weten dat ze erbij horen, dat je ze nodig hebt om zelfverzekerd door het leven te bewegen. Het voorjaar is de beste tijd om met voetenwerk te beginnen, zodat je vol vertrouwen de zomer tegemoet gaat.

Door de positiezin (proprioceptie) in jouw voeten weer te activeren, kunnen je voeten zich weer beter oriënteren in de ruimte. Net zoals je weet dat je je hand achter je rug hebt zonder dat je daadwerkelijk naar je hand hoeft te kijken om dat te bevestigen. Je voelt dat intern in je lijf.

Wanneer je ervaart dat je voeten geen stevig fundament zijn (o.a. doordat ze pijn doen, stijf zijn of je geen contact met je voeten kunt maken) kan het zijn dat je je niet stevig in je schoenen voelt staan.

Dit kan weer invloed hebben op andere gebieden in je leven. Het kan bijvoorbeeld lastiger zijn om in je kracht te staan en stappen te nemen die belangrijk voor jou zijn. We starten de middag met theorie over de invloed van je voeten op je lijf en leven. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met het voetenwerk en krijg je praktische tools om thuis mee aan de slag te gaan. 

Doordat de oefeningen makkelijk en weinig tijd kosten zijn ze met een beetje discipline makkelijk vol te houden.

Lokatie:

Ingenieur Lelyweg 11, L01 Unit 2031 CD

Investering:  €40,00 inclusief koffie, thee

Datum, tijd en betalen:  

26 Maart 2023 13.00 :16.30 Locatie Haarlem Joyce Bogtman

Online afrekenen via iDEAL. 

 

Reserveer nu